Algemene bedrijfsinformatie

 • ReAT B.V.
  ReAT (Revalidatie Advies & Training) B.V. is een gezondheidsinstelling die gericht is op fysiotherapie, (top-) sportbegeleiding en lifestyle adviezen.
  De kracht van ons bedrijf zit in onze state-of-the-art trainings- en behandeltechnieken voor diverse aandoeningen. Dit waarborgen we door continue ontwikkeling van nieuwe diensten en bijscholing. Daarnaast staat een goede service naar onze cliënten hoog in het vaandel.
  ReAT Mission Statement
  Ons mission statement is het stimuleren en behoud van gezond gedrag en zelfredzaamheid, het geven van voorlichting en advies aan klanten die een optimale levenskwaliteit en arbeidskwaliteit nastreven. Revalidatie, Advies en Training zijn de sleutels tot de verwezenlijking van onze missie; deze is ook terug te vinden in de symboliek van onze bedrijfslogo.

 • ReAT fysiotherapie
  Onze afdeling fysiotherapie is gespecialiseerd in algemene fysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, blessurebehandelingen, medische trainingen, gezondheidsvoorlichting en advisering over gezond werkgedrag binnen het bedrijfsleven. Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en Arbeidsfysiotherapie. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract voor fysiotherapeutische diensten

 • ReATSports Performance Center
  ReATSports Performance Center
  is bij uitstek geschikt voor topsport training en begeleiding in volledige privacy. Wij bieden al jaren krachttraining, conditietraining en mentale begeleiding aan atleten van nationaal en internationaal niveau in binnen- en buitenland.

 • ReAT team
  De organisatie ReAT BV staat onder leiding van eigenaar / directeur Rayen Bindraban.
  Samenwerkende disciplines: huisarts, bedrijfsarts, fysiotherapeuten, sportarts, sporttrainers en een topsport coach.
  Bekijk hier ons hele team van medewerkers en collega's.

 • ReAT stage
  ReAT is tevens een erkende stage- en opleidingsplaats voor fysiotherapie. Neem een kijkje bij onze studenten.

Kijk ook eens op onze ander website, klik op de logo.
 

Reat RPC logo web-03