ReATSports Performance Center geeft topsporttraining een nieuwe dimensie

ReAT afdeling Fysiotherapie behoort tot een van de absolute toppraktijken (HKZ gecertificeerd, Plus status en geniet het predicaat Topzorg)
Onze afdeling ReATSports geniet wereldwijde belangstelling. Trainingsfilmpjes van Rayen Bindraban en ReATsports zijn wereldwijd al meer dan 1000.000 keer bekeken en we krijgen er nog dagelijks kijkers bij. 
Al deze successen hebben mede geleid tot de oprichting van ReATSports Performance Center voorheen in Landsmeer momenteel in Badhoevedorp. Hiermee is een stap gezet naar een uniek concept, het Performance Center is bij uitstek geschikt voor de topsport.
Topsport vergt nou eenmaal een andere aanpak, naast knowhow zijn de juiste trainingsfaciliteiten en omgeving zeer belangrijk. Topsporters kunnen nu trainen in volledige privacy, zonder te hoeven wachten op apparatuur, in eigen tempo en vooral met voor hun geschikte apparatuur.
ReAT Sports Performance Center beschikt over een loopband die uitermate geschikt is om op een functionele manier intervallen te trainen.  Je kunt hardlopen zo snel als je kunt, zonder  limiet. Trainen van vermogen (een combinatie van snelheid en kracht) doen we met speciaal daarvoor ontworpen pulley apparatuur. Voor vechtsporters kunnen we stoot- en trapkracht exact meten via de DBTA en daarmee de voortgang bijhouden. Dit zijn maar enkele van de mogelijkheden die wij in de topsporttrainingen bieden.
Het doel van dit centrum is om de beste beter te maken en de sterkste sterker te maken. Dit hebben we in het verleden al vaak bewezen nu hebben we veel meer mogelijkheden.
Your imagination is the limitation. 

klik hier voor foto’s op onze facebook pagina

Neem ook een video tour in de Performance Center

 

 


       Strong in knowledge innovation and service