Reguliere Fysiotherapie

Het vak fysiotherapie is de laatste jaren flink veranderd, het is geen homogeen product meer. De indruk bij sommige klanten bestaat dat fysiotherapeuten voornamelijk massage, warmte, stroompjes en ultrageluid toepassen bij hun behandeling. Wij hanteren deze methodes hoofdzakelijk ter ondersteuning. Wij zijn voorstanders van een actieve aanpak en het stimuleren van eigen activiteit en zelfredzaamheid.

In onze praktijk wordt er volgens effectieve behandelprotocollen en richtlijnen gewerkt. Daarnaast maken wij ook gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dryneedling, myofeedback, triggerpoint behandeling, kinesiotaping en core-stability trainingen.

Onze fysiotherapeuten geven gezondheidsvoorlichting, coachen, begeleiden en richten zich vooral op het uitbreiden van bestaande mogelijkheden en minimaliseren van lichamelijke beperkingen, ongemakken en pijnklachten.

ReAT heeft de volgende specialisaties te bieden:

 • Behandeling van chronische pijnsyndromen
  Met sommige pijnklachten moet men leren leven. Met speciale trainingen, scholing en inzicht wordt u geleerd hoe u kunt omgaan met deze ongemakken.

 • Sportrevalidatie
  Goede sportrevalidatie vereist een apart inzicht in de juiste verdeling van snelheid, kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie. Revalideren is niet alleen trainen, maar heeft specifieke kenmerken die voor elke sporter en aandoening verschillend kunnen zijn. Blessure preventie en voorkomen van recidief staan bij ons hoog in het vaandel.

 • Gezond leefstijl advies
  Advies omtrent dagelijks bewegen, gezonde voeding, balans tussen spanning en ontspanning.

 • Medische trainingen
  ReAT biedt medisch verantwoorde beweegprogramma’s aan voor mensen met chronische aandoeningen, zoals: chronisch overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes, longaandoeningen, artrose, osteoporose, chronische rugklachten, bekkeninstabiliteit, RSI en reumatische klachten.