Maak kennis met het volledig ReAT team

op .

In 2011 hebben een aantal medewerkers ons team versterkt. We hebben een uniek team dat onze multiculturele samenleving in verschillende talen goed kan bedienen.
Voor onze klanten en collega’s is het prettig te zien welk gezicht achter de naam schuilt.

Wij kunnen onze klanten naast in het Nederlands en Engels ook begeleiden en behandelen in verschillende andere talen: Surinaams en Hindi (Rayen) en Frans (Marc).

           ReAT Crew                                   

 

Vitisha Thakoersingh: Algemeen fysiotherapeut, met als specialisaties Mulligan Concept AB, Medical Taping Concept en stoelmassage. Hobby's zijn hardlopen en vechtsport.

Jennifer Aikman: Jennifer is een zeer ervaren secretaresse en ons eerste aanspreekpunt in de praktijk.  Jennifer draagt zorg voor alle administratieve taken rondom planning van patiënten, declaratieverkeer en personeelszaken.

Marc Altyzer: Algemeen fysiotherapeut en (top)sport kracht- en conditietrainer.  Hij heeft ook bijscholingen gevolgd in Mulligan Mobilisaties, Taping technieken en  de stagebegeleiders opleiding aan de HvA afgerond. Naast zijn opleiding Fysiotherapie heeft hij ook de sportopleiding bij het CIOS afgerond met als specialisatie “loop en conditietrainer”. In zijn “schaarse” vrije tijd beoefent hij de wielersport op een respectabel topamateur niveau.

Naomi Valpoort: Algemeen fysiotherapeut en momenteel bezig aan haar 3de (laatste) jaar Master Sportfysiotherapie. Zij heeft 1 jaar stage gelopen bij de C-junioren van Ajax en daarna nog 3 seizoenen gewerkt. Daarnaast heeft zij ook de cursus tot stagebegeleider aan de HvA afgerond. Naomi heeft als hobby voetballen, haar voetbalpassie heeft er ook toe geleid dat ze in maart 2010 haar diploma pupillentrainer bij de KNVB heeft gehaald. In augustus 2013 heeft zij haar fysiotherapeutische skills vergroot door het behalen van Mulligan A & B.

Yajaira Huisjes: Niet meer werkzaam bij ons sinds nov-2014

Cagdas Mutlu: Niet meer werkzaam bij ons sinds nov-2014

Erik Regelink:  Kwaliteitscoördinator, is verantwoordelijk voor alle zaken rondom kwaliteitsbewaking en borging daarvan. Er zorg voor dragen dat alle zaken rondom het HKZ kwaliteitsmanagement systeem optimaal verlopen, evenals kwaliteit in zorgprocessen (elektronische dossiers, verslagleggingprocedures).

Rayen Bindraban, directeur en eigenaar (zie CV), is belast met het algehele management  en de acquisitie van ReAT BV. Als arbeidsfysiotherapeut heeft Rayen een adviserende rol bij het terugdringen van arbeidsgerelateerde aandoeningen voor bedrijven.   Verdere werkzaamheden zijn topsportbegeleiding en promoten van topsporttrainingen. www.reatsports.com en www.reat.tv