Opdrachtgevers

ReAT is preferred provider van onderstaande opdrachtgevers.

 • CordaanCordaan: ReAT BV werkt als preferred provider samen met Cordaan. Er vinden geregeld verwijzingen plaats van bedrijfsartsen en verzuimbegeleiders met als doel een snellere en duurzame interventie te verrichten bij arbeidsgerelateerde klachten. Korte lijnen, regelmatige rapportages en kennis van het bedrijf zijn sleutels tot succes. Ook preventieve trajecten maken onderdeel uit van de samenwerking.
 • fysergoFysergo: Fysergo BV, opgericht in 1994, is een ISO 9001 gecertificeerd landelijk werkend interventie & advies bedrijf. Landelijk georganiseerd en regionaal sterk doordat professionals ondersteund worden door een netwerk bestaande uit 140 centra, waaronder ook ReAT BV Netwerk fysergo. (Fysergo is sinds kort gefuseerd met BeLife)
 • BeLife logoBe Life: levert medische specialistische revalidatiezorg; hoogwaardige diagnostiek is een zusterorganisatie van Fysergo.
  BeLife - Centrum voor Bewegen - is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) voor poliklinische revalidatiezorg. Zij leveren Medische Specialistische Revalidatiezorg en re-integratie programma’s voor mensen met aspecifiek gelabelde klachten. Dat doen zij met een landelijke dekking. Diagnostiek vindt plaats vanuit één van onze 6 expertisecentra, voor het behandelprogramma kunt u terecht in één de 30 speciaal geselecteerde centra in Nederland waaronder ReAT BV

 • OriGeneOriGene: ReAT werkt sinds december 2014 met veel enthousiasme samen met OriGene. Met dit unieke Orgine toestel is een revolutionair behandelmethode voor lage rugklachten waarbij de aanpak gericht is op de oorzaak. • logo hpleizierReAT BV is gevestigd in Sportcentrum Pleizier, uiteraard adviseren wij onze cliënten indien nodig een gezonde leefstijl te ontwikkelen en te onderhouden. Sportcentrum Plezier is een uitstekende locatie om aan verschillende vormen van beweging en sport te doen ook op elk niveau en voor elke leeftijd. Professionele (fitness) instructeurs begeleiden u daarbij. ReAT kan u de nodige adviezen geven bij het kiezen van de voor u geschikte vorm.

  Wij verzorgen ook een gratis spreekuur voor leden: elke vrijdagavond van 18:00 uur tot 19:00 uur

 • logo IKEAReAT BV, in de persoon van Rayen Bindraban, zit 2 dagdelen op locatie met een arbeidsfysiotherapie spreekuur met als doel fysieke ongemakken beoordelen, werkplek oriëntatie, advies, voorlichting, arbeidstraining en bevorderen van een gezonde werkstijl. In onze praktijken kunnen medewerkers van IKEA die fysiotherapeutische begeleiding of behandeling nodig hebben, rekenen op voorrang en een extra vlotte intake bij één van onze fysiotherapeuten.
  ReAT BV is erg trots deel te mogen uitmaken van het IKEA-gezondheidsteam.
 • AmstaAmsta: ReAT BV werkt als preferred provider samen met Amsta Zorgcentrum. Er vinden geregeld verwijzingen plaats van bedrijfsartsen en verzuimbegeleiders met als doel een snellere en duurzame interventie te verrichten bij arbeidsgerelateerde klachten. Korte lijnen, regelmatige rapportages en kennis van het bedrijf zijn sleutels tot succes. Ook preventieve trajecten maken onderdeel uit van de samenwerking.