Voor bedrijven

Diensten

Wij bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan om uw bedrijf te ondersteunen bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving.

Onze ervaren arbeidsfysiotherapeut werkt graag nauw met u om samen er voor te zorgen dat uw bedrijf en werknemers de beste zorg en begeleiding krijgen bij het voorkomen van blessures en het verminderen van ziekteverzuim.

We bieden verschillende diensten aan, waaronder werkplekonderzoeken, fysiotherapie op de werkvloer, ergonomisch advies, gezond beeldscherm werk adviezen en trainingen op het gebied van tiltechnieken.

Arbeids fysiotherapie

Voorkom uitval door werkgerelateerde klachten en investeer in uw werknemers met onze arbeidsfysiotherapie. Wij helpen uw werknemers gezond en gemotiveerd te blijven, wat zorgt voor minder verzuim en een hogere productiviteit.

COVID revalidatie

Herstel sneller na COVID-19 met onze professionele begeleiding en revalidatieprogramma's. Onze fysiotherapeuten helpen u bij het verbeteren van uw ademhaling, kracht en uithoudingsvermogen, zodat u zo snel mogelijk weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Gezond leefstijl
advies & coaching

Ontvang deskundig advies en coaching op het gebied van een gezonde levensstijl om je fit en energiek te voelen. Onze specialisten helpen je bij het opstellen van een persoonlijk plan om je gezondheidsdoelen te bereiken en te behouden.

Werkplek onderzoeken

Werk je regelmatig op kantoor of thuis achter de computer? Voorkom klachten en laat een werkplekonderzoek uitvoeren door ReAT. Ontdek hoe je ergonomisch verantwoord kunt werken en verminder zo de kans op rug- en nekklachten, RSI en andere werkgerelateerde klachten.

Biofeedback

Leer bewust controle uit te oefenen over lichaamssignalen voor verbeterd welzijn. Onze specialisatie in spiertraining, pijnmanagement, stressreductie en ademhalingsoefeningen helpt je jouw gezondheid te optimaliseren.