Werkplek onderzoeken

Voorkom werkgerelateerde gezondheidsproblemen en verbeter de productiviteit op de werkplek met een werkplekonderzoek van ReAT. Onze ervaren arbeidsfysiotherapeuten bieden op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven in Amsterdam. Ontdek hoe u uw werkomgeving kunt optimaliseren voor maximale gezondheid en prestaties!

Op deze pagina vindt u meer over onze werkplekonderzoeken

Werkplek onderzoek

Werkplekonderzoeken zijn belangrijk om de gezondheid van werknemers te bevorderen en te voorkomen dat ze klachten ontwikkelen als gevolg van hun werk. Bij ReAT bieden ze werkplekonderzoeken aan voor bedrijven om de werkplekken te analyseren op ergonomische factoren die van invloed kunnen zijn op de gezondheid van werknemers.

Tijdens een werkplekonderzoek worden de werkhouding, werkplekinrichting, werkbelasting en andere relevante factoren beoordeeld en krijgen bedrijven praktische aanbevelingen om de werkplek te verbeteren. Dit kan variëren van het aanpassen van de bureaustoel en het optimaliseren van de computerinstellingen tot het trainen van werknemers in ergonomisch verantwoorde werkgewoonten. Met een werkplekonderzoek bij ReAT kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun werknemers gezond en productief blijven en kunnen ze zorgen voor een ergonomisch verantwoorde werkomgeving.