Huisregels & tarieven

Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voordat u bij ons langskomt voor een behandeling. Wij streven ernaar om een veilige en respectvolle omgeving te bieden voor al onze patiënten en medewerkers. U vindt onderstaand onze huisregels en informatie over onze tarieven en vergoedingen. We willen ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van onze beleidslijnen voordat u bij ons binnenkomt. Als u vragen heeft over onze huisregels of tarieven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen en u te voorzien van de beste zorg mogelijk.

Onze huisregels

Locatie zuidoost: bij binnenkomst van het sportcentrum altijd melden bij de balie en intekenen alvorens door te lopen naar de wachtkamer.
Locatie Osdorp: kunt u na het aanbellen plaats nemen in de wachtkamer tot dat u wordt opgehaald.

Wanneer u 5 minuten ná het verstrijken van de afgesproken behandeltijd nog niet door uw therapeut gehaald bent, meldt u zich dan even aan.

 • Neem uw afspraken kaartje altijd mee of e-mail bevestiging van uw afspraak, ook wanneer u de afspraken in uw eigen agenda zet.
 • Het aantal behandelingen dat door uw verzekering wordt vergoed, verschilt per verzekeraar en polis.
  Wij adviseren zelf uw behandellimiet en vergoeding in de gaten te houden, wij houden ons niet verantwoordelijk voor eventuele overschrijdingen.
  Onze fysiotherapeuten geven geen bindende informatie over uw aantal behandelingen.
 • Patiënten die niet aanvullend zijn verzekerd of zij die zelf betalen, dienen dit meteen na de behandeling electronisch of contant te voldoen.
 • Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u deze 24 uur van tevoren af te zeggen of te verzetten. Formeel zijn wij verplicht een niet nagekomen afspraak bij u in rekening te brengen.
 • Verandering in uw verzekering, adres of telefoonnummer ? Geef dit dan s.v.p. direct door.
 •  Fysiotherapie is niet automatisch gekoppeld aan trainen in de fitnessruimte van het sportcentrum, bent u geen lid overleg met uw fysiotherapeut wat de mogelijkheden zijn.
 • U mag alleen met trainingskleding in de fitnesszaal trainen, het gebruik van een handdoek is verplicht zo ook het dragen van schoenen met schone zool (geen straatschoeisel).
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw persoonlijke eigendommen. Ons advies is maak gebruik van de kluisjes indien u iets waarde achterlaat in de kleedkamers.

Cliënt bij ReAT conformeert zich met deze huisregels

ReAT neemt ook deel aan de landelijk klachtenregeling, heeft een privacy reglement voor de cliënten en alle bij ons werkzame fysiotherapeuten hebben een gedragscode.

Heeft u een klachten over uw fysiotherapeut : Lees hier hoe u kunt handelen
Privacy reglement en Gedragscode ReAT.

(Zie ook onze Privacy verklaring AVG en ECB verklaring AVG)

Lees ook de Betalingsvoorwaarden ReAT BV.

Onze tarieven

Particulier tarieven uitgevoerd door ReAT fysiotherapeuten

VERZEKERD VIA HET ZIEKENFONDS

Wij declareren voor verzekerden rechtstreeks naar de zorgverzekeraar indien u voor fysiotherapie in aanmerking komt in uw zorgpakket.
In dat geval kunnen er afwijkende tarieven gehanteerd worden (conform de afspraak in het contract met uw verzekeraar).

Uitgevoerd door Rayen Bindraban | Register arbeidsfysiotherapeut (Niet vergoed door zorgverzekeraar)

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. Voor niet genoemde overige diensten (topsport begeleiding, bedrijfsonderzoeken, lifestyle coaching) geldt een tarief van € 97,50 per uur exclusief 21% BTW.