Arbeids fysiotherapie

Ontdek hoe arbeidsfysiotherapie uw bedrijf kan helpen om de gezondheid van uw werknemers te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen. ReAT biedt professionele arbeidsfysiotherapie diensten op maat voor bedrijven in Amsterdam en omstreken.

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over arbeidsfysiotherapie, wat de voordelen zijn en hoe wij te werk gaan. Wij staan voor u klaar!

Wat is arbeids fysiotherapie?

Arbeidsfysiotherapie richt zich op het voorkomen en behandelen van klachten die ontstaan tijdens het werk. Dit kunnen fysieke klachten zijn, zoals rug-, nek- en schouderklachten, maar ook psychische klachten, zoals stress en burn-out. De arbeidsfysiotherapeut analyseert de werkplek en kijkt naar de belasting en belastbaarheid van de werknemer. Op basis hiervan wordt er een behandelplan opgesteld, gericht op het verminderen van de klachten en het voorkomen van herhaling.

Bij ReAT kunnen bedrijven terecht voor arbeidsfysiotherapie en   werkplekonderzoeken. Ook voorlichting en presentaties ter bevordering van veilig werken en gezonde leefstijl horen tot onze expertise. .Door vroegtijdig klachten te signaleren en te behandelen kan verzuim voorkomen worden en kan de productiviteit en tevredenheid van werknemers verbeteren. Daarnaast kan de arbeidsfysiotherapeut advies geven over ergonomische verbeteringen op de werkplek, zoals het aanpassen van stoelen en bureaus, om zo de werkomstandigheden te optimaliseren.

Arbeidsfysiotherapie kan op deze manier niet alleen het welzijn van werknemers verbeteren, maar ook bijdragen aan een gezonde en productieve werkomgeving.

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u interesse in het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en welzijn van uw medewerkers neem dan gerust contact met ons op.

Met een kosteloos en vrijblijvend gesprek met de klant kunnen we onderzoeken of we wat kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Onze kracht zit in maatwerk oplossingen en praktische toepassingen waarbij rekening wordt gehouden wat economische en financieel mogelijk is.

Het aangeven wat niet goed is, is simpel. Het bedenken en optimaal benutten van beschikbare  mogelijkheden vergt ervaring en kennis.