Over ReAT

Hier vindt u alle informatie over onze organisatie. Ontdek ons team van professionals, onze verschillende locaties en onze samenwerkingen. Bekijk de referenties van onze tevreden klanten en lees onze huisregels en tarieven. Alles wat u wilt weten over ReAT, vindt u hier op één plek. Laat ons u inspireren en informeren over onze passie voor revalidatie en sportprestaties. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze praktijk!

Over ons

Bij ReAT draait alles om het leveren van de best mogelijke zorg en ondersteuning aan onze patiënten en klanten. Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van revalidatie, sportprestaties en gezondheid. We zijn er trots op dat we altijd voorop lopen bij de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Onze persoonlijke en op maat gemaakte aanpak is wat ons onderscheidt van andere fysiotherapiepraktijken. We geloven dat elke patiënt uniek is en daarom bieden we een persoonlijke benadering en oplossingen op maat. Bij ReAT nemen we de tijd om te luisteren naar de wensen en behoeften van onze patiënten en klanten, en werken we samen om hun doelen te bereiken. 

Wilt u meer weten over ons en onze filosofie? Lees dan gerust verder!

Ons team

Het team van ReAT bestaat uit ervaren en gepassioneerde fysiotherapeuten die erop gericht zijn om elke patiënt de best mogelijke zorg te bieden. Onze therapeuten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kennis, vaardigheden en empathie. Wij geloven dat een persoonlijke benadering cruciaal is voor een succesvolle behandeling en daarom hechten wij veel waarde aan de relatie tussen de patiënt en de therapeut.

Ons team bestaat uit verschillende specialisten op het gebied van fysiotherapie, waaronder manuele therapeuten, sportfysiotherapeuten en psychosomatische fysiotherapeuten. We streven ernaar om voortdurend up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen ons vakgebied, zodat we de beste zorg kunnen blijven bieden aan onze patiënten. U kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent bij ons deskundige en toegewijde team van fysiotherapeuten.

Locaties

Onze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van toegankelijkheid en kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een locatie dicht bij huis of werk, onze vestigingen zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Maar het gaat niet alleen om de locatie – we hechten ook veel waarde aan de kwaliteit van onze faciliteiten en apparatuur. Al onze locaties zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie, zodat we u de beste zorg kunnen bieden.

We begrijpen dat een bezoek aan een fysiotherapeut niet altijd even makkelijk is en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Onze praktijken zijn warm en gastvrij en ons team van professionals staat altijd klaar om u te helpen. Bij ReAT draait alles om het creëren van een comfortabele omgeving waarin u kunt herstellen en uw gezondheid kunt verbeteren.

Samenwerkingen

Wij hechten veel waarde aan samenwerkingen. Door nauw samen te werken met andere professionals en organisaties in de gezondheidszorg kunnen we onze klanten de best mogelijke zorg bieden. Wij hebben verschillende samenwerkingsverbanden opgebouwd en vertellen je graag hoe deze bijdragen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze samenwerkingsverbanden stellen ons in staat om onze kennis en expertise te delen en gezamenlijk de beste behandeling en zorg op maat te bieden. Neem een kijkje op onze pagina om meer te weten te komen over onze samenwerkingen en hoe we samen werken aan uw gezondheid.

Huisregels & tarieven

Bij ReAT vinden we het belangrijk om heldere afspraken te maken met onze cliënten en daarom hebben we een duidelijk overzicht van onze huisregels en tarieven opgesteld. Lees gemakkelijk alle informatie over de gang van zaken in onze praktijk, zoals hoe we omgaan met annuleringen en betalingen. Daarnaast hebben we op onze tarieven uitgezet in een duidelijk overzicht van de kosten per behandeling en de vergoedingen die mogelijk zijn. Zo weet u altijd waar je aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. We vinden het belangrijk dat onze cliënten zich bij ons op hun gemak voelen en daarom zijn heldere communicatie en transparantie voor ons vanzelfsprekend.