Fysiotherapie

Fysiotherapie houdt bij ons een veelzijdige benadering met een bredere kijk op gezondheid in.

Onze fysiotherapeuten zijn toegewijd om u te helpen bij het verminderen van pijnklachten en fysieke beperkingen. Daarnaast adviseren wij u eigen regie te nemen over uw gezondheid. We behandelen een breed scala aan aandoeningen op verschillende manieren. Daarbij gebruiken we uiteenlopende oefen- en trainingstechnieken, manuele interventies, dryneedling en medical taping technieken, fysiotechnische applicaties en motivational interviewing.

Meer over fysiotherapie

Fysiotherapie is een specialisme gericht op het behandelen van lichamelijke klachten en beperkingen. Wij gebruiken verschillende behandeltechnieken, zoals oefentherapie, massage, tape technieken, dryneedling en mobilisaties om de functie van spieren, gewrichten en het zenuwstelsel te verbeteren. Het doel van fysiotherapie bij ons is om mensen te helpen hun lichaam beter te begrijpen en te beheersen, zodat ze hun dagelijkse activiteiten weer kunnen hervatten en een betere kwaliteit van leven kunnen bereiken.

Fysiotherapie kan worden toegepast bij een breed scala van aandoeningen, zoals sportblessures, rugklachten, artritis, artrose, schouder- en nekklachten, arbeidsgerelateerde klachten, et cetera. Fysiotherapeuten werken samen met cliënten om een behandelplan op te stellen dat is afgestemd op de individuele behoeften en doelen. Fysiotherapie is bij ons niet alleen gericht op symptoombestrijding, maar ook op het voorkomen van toekomstige problemen en beperkingen.