Voor particulieren

Diensten

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten aan om u te helpen bij het herstellen, versterken en optimaliseren van uw lichaam. Of u nu herstelt van een blessure, uw fysieke prestaties wilt verbeteren of gewoon uw algehele gezondheid wilt verbeteren, wij hebben de expertise en hulpmiddelen om u te helpen uw doelen te bereiken. Neem gauw een kijkje tussen onze diensten voor particulieren!

Fysiotherapie

Op zoek naar een effectieve oplossing voor pijnklachten of blessures? Probeer onze fysiotherapiebehandelingen voor een persoonlijke en professionele aanpak om uw lichaam weer in topconditie te krijgen!

(Top)sport fysiotherapie

Bent u een (top)sporter op zoek naar de beste zorg voor uw lichaam? Onze (top)sportfyiostherapie helpt u bij het verbeteren van uw prestaties en het voorkomen van blessures. Ontdek hoe onze behandelingen u kunnen helpen om uw sportieve doelen te bereiken en te behouden.

RSI/KANS

Voelt u ook pijn of vermoeidheid bij langdurig computerwerk of repetitieve taken? ReAT helpt u bij het voorkomen en verlichten van RSI/KANS klachten. Klik hier voor meer informatie en maak een afspraak!

Chronische pijnsyndromen

Heeft u last van chronische pijn? ReAT helpt u graag! Onze deskundige fysiotherapeuten hebben ruime ervaring met het behandelen van chronische pijnsyndromen. Samen met u stellen we een behandelplan op om de pijn te verminderen en uw levenskwaliteit te verbeteren. Klik hier voor meer informatie over onze behandelingen.

Chronische rugklachten

Heeft u last van aanhoudende rugklachten? ReAT kan u helpen met onze effectieve behandelingen voor chronische rugpijn. Klik hier voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw pijn te verminderen en uw mobiliteit te verbeteren.

Dry needling

Zeg vaarwel tegen spierknopen en triggerpoints! Ontdek de voordelen van dry needling bij ReAT en ervaar snel verlichting van uw pijnklachten. Onze experts gebruiken deze veilige en effectieve techniek om uw spieren te ontspannen en uw mobiliteit te verbeteren. Klik nu voor meer informatie!

Golf fysiotherapie

Verbeter uw spel en voorkom blessures met onze op maat gemaakte golf fysiotherapieprogramma's. Onze experts combineren hun kennis van de biomechanica van het lichaam met de specifieke vereisten van golf om u te helpen uw prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.