Gezond leefstijl advies & coaching

Ontdek hoe u uw gezondheid en welzijn kunt verbeteren met de hulp van professionele gezond leefstijl advies & coaching. ReAT biedt op maat gemaakte diensten voor bedrijven in Amsterdam. Met een gezonde leefstijl is veel gezondheidswinst zowel preventief en curatief te behalen. Het kan ook veel bijdragen tot het terugdringen van verzuim op de werkvloer.

Op deze pagina vindt u meer over wat u kunnen aanbieden met onze Gezond Leefstijl Interventie Trajecten (GLIT).

Gezond leefstijl interventie traject (GLIT)

Gezond leefstijl interventie traject bij ReAT is gericht op het verbeteren van de algehele gezondheid, vitaliteit en het welzijn van de medewerker. Gezondheidsproblemen zoals overgewicht, stress en vermoeidheid kunnen worden verminderd of zelfs voorkomen. GLIT is gericht op het aanleren van gezonde gewoontes op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, slaap en stressmanagement strategieën.

Het doel van GLIT is coaching om mensen te helpen een gezonde leefstijl te adopteren en te behouden, waardoor hun algemene gezondheid en welzijn verbetert en ze meer energie en vitaliteit hebben om van het leven te genieten. Dit zorgt op de werkvloer voor meer plezier meer productie en minder verzuim.