COVID revalidatie

Leer hoe COVID revalidatie u kan helpen om na een besmetting weer op kracht te komen. ReAT biedt professionele COVID revalidatie diensten op maat voor medewerkers van bedrijven in Amsterdam en omstreken. Wij hebben in de periode 2020 tot 2023 meer dan 300 trajecten uitgevoerd.

Op deze pagina vindt u meer  wat u moet weten over COVID revalidatie.

COVID revalidatie

COVID-19 kan leiden tot een breed scala aan gezondheidsproblemen, variërend van lichte symptomen tot ernstige complicaties die ziekenhuisopname vereisen. COVID revalidatie is gericht op het ondersteunen van mensen die herstellen van COVID-19, en kan helpen bij het verminderen van de fysieke en mentale symptomen die na de ziekte kunnen blijven bestaan.

COVID revalidatie vereist specifieke kennis. We hebben als pioneers op dit gebied sinds 2020 alle protocollen, richtlijnen en aanbevelingen van binnen en buitenland gevolgd en daar een best practice van gemaakt.

Tijdens COVID-revalidatie worden individuele behandelplannen opgesteld om specifieke symptomen en behoefte van de patiënt aan te pakken, zoals kortademigheid, vermoeidheid, spierzwakte en verminderde mobiliteit. Daarnaast ook psychologische en emotionele ondersteuning.

Ons COVID TEAM bestaat uit fysiotherapeuten, diëtist , internist i.o en een maatschappelijk werker.

De behandeling bestaat uit aangepaste fysieke training, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, leefstijl adviezen en mentale ondersteuning.

Het doel van COVID revalidatie is om mensen te helpen hun gezondheid te herstellen en hun dagelijkse activiteiten, werkzaamheden en kwaliteit van leven te verbeteren.

Wij hebben tussen 2020 en 2023 al meer dan 300 trajecten verzorgd en studenten fysiotherapie zijn momenteel bezig over ons succes te publiceren, de verwachte datum van de publicatie is begin juli 2023.